Tisdag 19 Mars 2019Följ oss på Tel: 0140-38 55 70

Tranås Posten Logotype

Välj

Stark kampinsats av TAIF räckte inte mot Hästen

Fredag 25 November 2011

334 personer har sedan dryga timman tillbaka lämnat Bredstorpshallen med blandade känslor. Hemmasupporters fick se sitt TAIF med betydligt mer vilja än vid senaste två matcherna i hockeyettan.

Dock blev förlust. Vita Hästen vann med 5-3. TAIF föll dock med flaggan i topp. Med tanke på influensan som slagit sina klor i spelartruppen, så kanske man från rinkside kan kalla andraperioden för fisig sett ur TAIF-ögon. Detta med tanke på att Sune Bergmans adepter galopperade fram till delresultatet 1-4. TAIF var i ledning med 2-1 efter första akten. När spelarna kom in efter sista pausen var ställningen 3-5. Sista perioden slutade mållös, detta trots att chanser inte saknades Vid två tillfällen spelade TAIF i powerplay dock utan att få in pucken bakom Alexander Berg i Hästens kasse.
TAIF-målen producerades enligt följande:
Första perioden: 1-0 (3.38) Richard Flodin, 2-0 (4.39) Johan Ström.
Andra perioden: 3-5 (37.26) Patric Kristiansson.
I TAIF får Markus Eriksson ett extra omnämnande som gick in och spelade back.
Noterbart från fredagskvällens omgång: TAIF:s argaste konkurrenter om en plats till allettan, Mariestad och Skövde, vann och nu skiljer det fem poäng upp till fjärdeplatsen för TAIF.
På söndag spelar TAIF på bortais. I Mjölby…upplagt för en ny rysare?

Tidigare artiklar som publicerats under kategorin Välj

Polisen gav tillstånd - men kommunledning stoppade Naturskyddsföreningens fika planer (2019-03-14)
På Naturskyddsförening i Tranås initiativ anordnas en så kallad Klimatfika vid lunchtid på fredag 15 mars. Tanken var att evenemanget skulle ha ägt rum utanför Stadshuset men kommunens HR-chef, huvudskyddsombud och kommunstyrelsen tyckte inte det var lämpligt.
Politiker svängde i Ekmarksparkfrågan (2018-08-22)
Kommunfullmäktiges sammanträde avslutades med en allmänpolitisk debatt. En av många frågor som debatterades var vad de politiska företrädarna har för synpunkt vad det gäller byggnation i Ekmarkspark.
Toaletten - en fråga för nämnden (2018-02-15)
Vid teknik- och griftegårdsnämndens arbetsutskott diskuterades den allmänna toaletten på Storgatan. Detta på grund av den vandalism som förekommit.
Myndigheter varnar: Tacka inte ja till spelet (2017-08-04)
Flera anmälningar från privatpersoner som säger sig ha blivit lurade har kommit in till Konsumentverket angående spelet Garantilotto. Företaget bedriver telefonförsäljning och utlovar garanterade vinster, något Lotteriinspektionen anser att man ska vara försiktig med att tacka ja till.
Grov misshandel (2017-05-09)
Strax innan midnatt natten till tisdag har en anmälare ringt till polisen om att en pågående misshandel eventuellt kunde äga rum i ett bostadshus på en mindre ort i Tranås kommun.
Han vill stanna i Sverige (2016-07-15)
Vem har plats för och är intresserad av att hjälpa Muhammed Reza Hassani? Han är en trevlig snart 18-årig ungdom från Afghanistan. Han bor på Polstjärnans boende för ensamkommande flyktingbarn, men inte länge till.
Tranåsman frias från mord (2016-07-14)
Den tranåsman som både i tingsrätten och hovrätten dömdes till mordet på en annan tranåsman förra sommaren frias nu för mord i Hovrätten.
Anebybo odlade marijuana (2015-11-05)
Polisen har påträffat en misstänkt narkotikapåverkad man i Aneby.
Villainbrott på dagtid (2015-10-29)
Två villainbrott har ägt rum i Aneby kommun under dagtid. Någon gång mellan klockan 07-15.30 på onsdagen har tjuv eller tjuvar brutit sig in i en villa på Tranåsvägen i Sunhultsbrunn.
Drograttfylla och olaga vapeninnehav (2012-01-27)
I går, torsdag, stoppades en bilist vid 21-tiden i centrala Tranås för en rutinkontroll.
Stark kampinsats av TAIF räckte inte mot Hästen (2011-11-25)
334 personer har sedan dryga timman tillbaka lämnat Bredstorpshallen med blandade känslor. Hemmasupporters fick se sitt TAIF med betydligt mer vilja än vid senaste två matcherna i hockeyettan.